Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα - Συνέχεια της προσπάθειας που κάνουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το «διπλό» στο Αγρίνιο και έκανε ειδική μνεία στην υπομονή των παικτών του.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0, χάρη σε γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού.

Αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει το «τριφύλλι» για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για την… οικονομία του πρωταθλήματος.

Κάτι που φρόντισε να επισημάνει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.

«Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή, πειθαρχημένη ομάδα. Ξέραμε πως θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην κάνουμε λάθη. Είχαμε την υπομονή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό καθώς μόνο με υπομονή θα φτιάχναμε κάποια φάση. Στο τέλος δίκαια κερδίσαμε και είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα γιατί είναι μια συνέχεια όλης της προσπάθειας που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σέρβου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x