Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για σκληρή τιμωρία του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ δεν σχολίασε καθόλου την ήττα.

Για σκληρή τιμωρία του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (3-2), χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία του Καραντώνη από τον οποίο έχουν σοβαρά παράπονα οι «πράσινοι».

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε. Στο τέλος δείξαμε πως δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι ακόμη και τα πράγματα δυσκολεύουν για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα», πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.



*Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη, τα πρακτορεία που καλύπτουν τα ματς για την 21η αγωνιστική δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x