Stoiximan Super League

Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ»

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και το πρώτο διάστημα της παρουσία του στην Αθήνα και τις συνθήκες στην ΑΕΚ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Δανίας ο Γενς Γιόνσον.

Την άποψη ότι πήρε την καλύτερη απόφαση, ερχόμενος στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Γενς Γιόνσον, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Δανίας.

«Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος χαφ της «Ένωσης» στο dold.dk.

«Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει μάθε ελληνικά και απάντησε: «Το προσπάθησα νε το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου…».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο τον προσεγγίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ, κάτι που δεν ήταν στην ιδιοσυγκρασία του, αλλά τελικά αντιλαμβάνεται το πάθος που έχουν για την ομάδα τους. «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x