Stoiximan Super League

Γιουσούφ: «Εδώ είναι ωραία…»

Ικανοποιημένος από τη… ζωή στον Εργοτέλη δηλώνει ο Μοχάμεντ Γιουσούφ σε συνέντευξή του στο France Football.

Η ζωή είναι ωραία στον Εργοτέλη για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, μίλησε για την εμπειρία του στο France Football.

«Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, γιατί ήταν ένα νέο πρωτάθλημα και μια νέα χώρα. Στα πρώτα παιχνίδια δυσκολεύτηκα, αλλά ξεπέρασα τα προβλήματα, πέρα από αυτό της επικοινωνίας. Για να παραγγείλω σε ένα εστιατόριο χρειάζομαι τη νοηματική. Ευτυχώς η σύζυγός μου μιλά αγγλικά. Πάντως στην ομάδα υπάρχουν παίκτες από πολλές διαφορετικές εθνικότητες», δήλωσε.

«Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν, ο προπονητής απολύθηκε και με τον καινούριο πάμε καλύτερα. Πάντως το πρόγραμμα δεν μας βοηθά να ανέβουμε στη βαθμολογία, γιατί παίξαμε με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ τώρα έχουμε τον αήττητο ΠΑΟΚ στην έδρα μας», πρόσθεσε.

«Είχα προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά προτίμησα τον Εργοτέλη για μια διαφορετική εμπειρία. Ένα πολύ θετικό στοιχείο είναι ο καιρός και δεν μένω μακριά από τη θάλασσα. Στη Γαλλία εκεί που έμενα δεν έβλεπες συχνά γαλάζιο τον ουρανό. Εδώ είναι ωραία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x