Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Ισοπαλία ή νίκη με Ολυμπιακό»

Πικραμένος με την απώλεια βαθμών απέναντι στον Ηρακλή, αλλά αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε ο MVP της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον απέδωσε την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στην μη δημιουργία φάσεων κι έδωσε σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές τελικές. Σίγουρα όλοι μας θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό αποτέλεσμα για να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς», είπε αρχικά στην NOVA ο Σουηδός χαφ και συμπλήρωσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε το παιχνίδι μας και μετά θα δούμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φύγουμε με μία ισοπαλία ή με μία νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x