Stoiximan Super League

Τσεκάρει τον Νίκα του Λεβαδειακού η Πάρμα

O Γιώργος Νίκας ήταν από τα πρόσωπα που τράβηξαν το ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν, παρά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, με την Πάρμα να έχει παρακολουθήσει από κοντά τον 23χρονο χαφ.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία, αλλά ορισμένοι ποδοσφαιριστές έκαναν καλές εμφανίσεις και μαγνήτισαν τα βλέμματα. Ένας εξ αυτών και ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος ιδιαίτερα με τις επιδόσεις του στα playouts πήγε να κρατήσει… μόνος του την κατηγορία.

Ο 23χρονος χαφ, όπως ήταν λογικό, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με μία εξ αυτών να έρχεται από… γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr από την Ιταλία, η Πάρμα εμφανίζεται «ζεστή» για τον Νίκα του Λεβαδειακού.

Οι «παρμένζι» που μάχονται για την άνοδό τους και την επιστροφή τους στη Serie A μέσω των playoffs ανόδου, είχαν στείλει άνθρωπό τους για να παρακολουθήσει τον Έλληνα μέσο από κοντά.



Αυτό είχε συμβεί την προτελευταία αγωνιστική, όταν ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λαμία (1-1), σκοράροντας μάλιστα με πέναλτι. Με τον απεσταλμένο της Πάρμα να σχηματίζει άκρως θετική εντύπωση για τον Γιώργο Νίκα, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ του ιστορικού ιταλικού συλλόγου.

Να σημειωθεί εδώ, πως ο 23χρονος χαφ έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τους Βοιωτούς, ενώ τη φετινή σεζόν έγραψε 33 παιχνίδια με 7 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x