Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Είναι γελοιότητα αυτό που γίνεται…»

Την οργή του ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρου του, Μάκη Γκαγκάτση, προκάλεσε η σημερινή αναβολή του ΔΣ της Λίγκας για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των μη αδειοδοτημένων ομάδων.

Γελοιότητες χαρακτήρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης τα όσα συνέβησαν σήμερα (11/04) στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

Το προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης ΔΣ με θέμα συζήτησης για την πιθανή αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των μη αδειοδοτημένων ομάδων αναβλήθηκε και αυτό προκάλεσε την οργή του ΠΑΟΚ.

«Είναι γελοιότητα αυτό που γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουν τεχνητή αναβολή», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x