Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης για νέα Τούμπα: «Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τον Σαββίδη»

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας έγινε και όπως τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης η σημερινή μέρα είναι ιστορική για το σύλλογο.

Ιστορική χαρακτήρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο περιθώριο της παρουσίασης των εταιριών και των εκπροσώπων των Salfo και Populous για τη νέα Τούμπα, τη σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ και έκανε ειδική αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη.

«Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ημέρες, στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μία ημέρα που την περιμέναμε καιρό και θα μνημονεύεται. Σήμερα, έγινε το πρώτο βήμα με την υπογραφή των συμβάσεων, για την κατασκευή του γηπέδου της Νέας Τούμπας.

Μία ημέρα που χωρίς τον ευεργέτη του συλλόγου, δε θα τη μνημονεύαμε καν. Η επιμονή του Ιβάν Σαββίδη, οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, η δύναμή του, όραμά του, όπως τα υποσχέθηκε όλα από την πρώτη στιγμή, όταν ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ.

Δε θα πω πολλά… Ο project director κι ο project manager του έργου, θα πουν περισσότερα πράγματα και θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις. Είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί πολύ
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x