Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Η καλύτερη δυνατή λύση»

Την άποψη ότι προέκυψε η καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις ομάδες, σχετικά με το πρόγραμμα των play-offs, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ως την καλύτερη δυνατή λύση χαρακτήρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας σχετικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα των play-offs.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ξένες ομοσπονδίες λόγω των διεθνών που αγωνίζονται στις ομάδες, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

«Η λύση αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή, αν αναλογιστεί κανείς όλα τα προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ σημαντικό που θα ολοκληρωθεί, τελικά, το πρωτάθλημα, χωρίς άλλα απρόοπτα και νομίζω πως η ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής των play-offs (σ.σ. 31/5 ή 1/6) ήταν ότι καλύτερο με τα δεδομένα που υπάρχουν» τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος για την άρνηση του ΠΑΟΚ να παίξει νωρίτερα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, απάντησε: «Δεν μπορούσαμε να δεχτούμε να παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στα play-offs, όταν οι άλλοι αντίπαλοί μας θα έχουν το πολύ δύο αγώνες. Τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις, ελπίζουμε να υπάρξει συμφωνία με τις ξένες ομοσπονδίες και να κυλήσουν όλα ομαλά. Με την ΕΠΟ τα έχουμε βρει, έχει ανάψει το ‘πράσινο φως’ και οι διεθνείς δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσουν μέχρι και την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος. Νομίζω καταλήξαμε στην καλύτερη δυνατή λύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x