Stoiximan Super League

Γκάλο: «Έχω περάσει καλές και δύσκολες στιγμές στην ΑΕΚ. Να βγάλουμε αντίδραση»

Σύνθημα για αντεπίθεση της ΑΕΚ δίνει ο Ροντρίγκο Γκάλο εν όψει της αναμέτρησης της Ένωσης κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο προσέγγισε κυνικά την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ αυτήν την περίοδο, αναφερόμενος στην κρίση που περνάει η Ένωση, τονίζοντας έχει ζήσει καλές και δύσκολες στιγμές στον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ στέλνει το μήνυμά του -μέσω match programme- εν όψει της αναμέτρησης (02/12, 19:30) με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

«Αυτό που θυμάμαι στα τέσσερα χρόνια που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ότι έχω περάσει και πολύ καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Έχουμε κατακτήσαμε ένα Κύπελλο Ελλάδας, ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, καταφέραμε να προκριθούμε και να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Europa League, αλλά και του Champions League. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν ήταν συνεχώς όμορφα τα πράγματα. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε αντίδραση. Και πιστεύω ότι αυτή την αντίδραση θα μπορέσουμε να τη δείξουμε από αυτή την Κυριακή στον αγώνα με την Ξάνθη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μπακ και το κείμενο στις δηλώσεις του έχει τίτλο: «Από εμάς εξαρτάται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x