Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Δεν παίξαμε όπως έπρεπε, ήμασταν κι άτυχοι»

Στην καλή άμυνα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως οι παίκτες του Πανσερραϊκού πρέπει να ξεχάσουν το ματς με τον Παναιτωλικό και να επικεντρωθούν σε αυτό με την Κηφισιά, ζήτησε δουλειά για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και θεωρεί πως έχει νεαρούς παίκτες με λάθος νοοτροπία, παρά την προσπάθεια να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Σήμερα δεν παίξαμε όπως έπρεπε, ο αντίπαλος έκανε μια πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Το αφήνουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει Κηφισιάς. Πρέπει να δουλέψουμε στα κομμάτια που υστερούμε διότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας και μας νικά.

Έπαιξε ρόλο κι η τύχη που ήταν με το μέρος του Παναιτωλικού. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ένα καλό ποδόσφαιρο με στόχο τη νίκη. Έχουμε νέους παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε, όπως, επίσης, να βελτιώσουμε και τη νοοτροπία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x