Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ πάντα θα υφίσταται αδικίες, οι παίκτες δείχνουν χαρακτήρα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναφέροντας πως οι παίκτες αρχίζουν να δείχνουν χαρακτήρα, πως η οπισθοχώρηση της ομάδας του ήταν λογική και πως ο δικέφαλος του βορρά θα υφίστανται διαρκώς αδικίες σαν σύλλογος.

«Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα οι ποδοσφαιριστές δείχνουν χαρακτήρα, κερδίσαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που παίζει καλά, όπως ξέρουμε καλά είναι το ντέρμπι της πόλης και για τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό. Αλλά αυτό που θέλω να τονίσω και να κρατήσω είναι η προσπάθεια όλων των παικτών, πόσω μάλλον όταν μείναμε με δέκα. Αυτός είναι ο δρόμος και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά», είπε αρχικά στη NOVA.

Για την οπισθοχώρηση του ΠΑΟΚ μετά το γκολ: «Νομίζω πως ήταν μια απόφαση που έχει να κάνει με πολλά μέρη. Ήταν μια συνειδητηή απόφαση για να αμυνθούμε κοντά στην εστία μας και να έχουμε πολλά μέτρα για αντεπιθέσεις, ο αντίπαλος όμως παίζει και αυτός και επειδή ήταν πίσω στο σκορ έπρεπε να κάνει παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας, παίζαμε λίγο πιο πίσω απ' ότι συνήθως αλλά φτιάξαμε φάσεις στις αντεπιθέσεις για να βρούμε δεύτερο γκολ. Είχαμε μια πολύ καθαρή φάση με τον Ζίφκοβιτς και απ όταν μείναμε με δέκα ήταν φυσιολογικό να οπισθοχωρήσουμε για να κρατήσουμε το μηδέν».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας: «Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, προσαρμοστήκαμε σε κάποια διαφορετικά κομμάτια και αυτό γιατί προσπαθούμε να βρούμε πάντα τον τρόπο που μπορεί να βολέψει την ομάδα και να κάνει τους παίκτες να νιώσουν άνετα. Να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε πάνω στους παίκτες. Συνεχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, τι είναι καλύτερο για την ομάδα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Για τα γενέθλια του συλλόγου: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που συνδυάσαμε τα γενέλθια του συλλόγου με μια νίκη. Πόσω μάλλον που κερδίσαμε δύο σερί ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα υφίστανται πάντα αδικίες, εμείς από την πλευρά μας ζηταμε υπομονή, να είμαστε δίπλα στους παίκτες. Κανένας δεν θέλει να κερδίζει παραπάνω από αυτούς και συνεχίζουμε την σκληρή δουλιεά βήμα βήμα για να έχουμε κι άλλες επιτυχίες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x