Stoiximan Super League

Στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρθία: «Να συνεχίσει να μεγαλώνει και μ’ εμένα ο Άρης»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην Άρη και αποφασισμένος να συνδράμει στη διεύρυνση του ποδοσφαιρικού του μεγέθους εμφανίστηκε κατά την άφιξή του ο Μανού Γκαρθία.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται ο Μάνου Γκαρσία. Το πιο ακριβό μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία των «κίτρινων» συνάντησε θερμή υποδοχή από οπαδούς και δήλωσε αποφασισμένος ν’ ανταποδώσει την αγάπη στο γήπεδο.

«Έχω μεγάλη όρεξη με όλο αυτό τον κόσμο που βλέπω να με υποδέχεται και οπωσδήποτε ξέρω πάρα πολλά για την ομάδα και ξέρω πάρα πολλά για τους οπαδούς. Είναι μια ομάδα στην οποία θα ήθελα να είμαι και βρίσκομαι», ανέφερε συγκεκριμένα. Και είπε επίσης:

Για τον Άρη: «Έχω ακούσει πολλά, μου έχουν διηγηθεί πολλά, ξέρω ότι είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέρω ότι η ομάδα βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μακάρι να συνεχίσει να μεγαλώνει μαζί μου ακόμη περισσότερο».

Για το αν περίμενε αυτή την υποδοχή: «Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι μεγάλη μου χαρά και θέλω να επιστρέψω όλη αυτή την υποδοχή μέσα στο γήπεδο. Είναι όμορφο, είναι στο ποδόσφαιρο πολύ φυσιολογικό όταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις από σένα. Είμαι έτοιμος να προπονηθώ, να δουλέψω σκληρά, να παλέψω μέσα στο γήπεδο για να το αποδείξω».

Για να το αν έχει μιλήσει με κάποιους: «Μίλησα με συναδέλφους μου που εργάζονται σε άλλες ομάδες, μίλησα με τον Χουλιάν Κουέστα, τον τερματοφύλακά μας που μου είπε τα καλύτερα λόγια για αυτό και έχω πάρα πολλή όρεξη για να ξεκινήσω με την ομάδα και να ξεκινήσω και προπονήσεις».

Για το αν είναι έτοιμος να μπει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας: «Το ελπίζω. Δεν έχω προπονηθεί πάρα πολύ ακόμη γιατί ήταν οι λεπτομέρειες αυτής της μεταγραφής που δεν μου επέτρεψαν να προσηλωθώ στο 100% στις προπονήσεις, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βρεθώ στο 100% των δυνατοτήτων μου για να μπορέσω να παίξω».

Για το αν μίλησε με τον Χερμάν Μπούργος: «Ακόμη δεν είχα τη χαρά, αλλά σίγουρα θα το κάνω πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x