Stoiximan Super League

Γκατούζο: «Γκολ από δικά μας λάθη»

Στην οπισθοχώρηση των παικτών του ΟΦΗ μετά το προβάδισμα που πήραν, απέδωσε ο Τζενάρο Γκατούζο την ήττα (2-1) από τη SKODA Ξάνθη.

Αρκετά πράγματα έχει να διορθώσει ο Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ, όπως δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από τη SKODA Ξάνθη. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του οπισθοχώρησε μετά το γκολ του Πετρόπουλου, με τα γκολ των Ακριτών να οφείλονται καθαρά στα λάθη των Κρητικών.

«Ξεκίνησα το παιχνίδι με 4-1-4-1 και προχώρησα στην αλλαγή με την έναρξη του β’ μέρους γιατί ήθελα να μην δεχθούμε πίεση στο κέντρο. Μετά το γκολ που βάλαμε γυρίσαμε πίσω, κάτι που έδωσε χώρο στην Ξάνθη για να κάνει το παιχνίδι της. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Κι εμείς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ όμως δεν τις αξιοποιήσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην συνέχεια. Έχουμε πρόβλημα όταν προηγούμαστε καθώς μετά μπαίνουμε στην διαδικασία να σκεφτούμε πως θα κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η σημερινή συνέντευξη τύπου», δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x