Stoiximan Super League

Γκατσίνοβιτς: «OPAP Arena, μου έλειψες τόσο πολύ - Αγαπώ αυτήν την ομάδα»

Την αγάπη του για την ΑΕΚ και την OPAP Arena εξέφρασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του -και μάλιστα με γκολ- στο νέο γήπεδο της «Ένωσης».

Δεμένος με την ΑΕΚ -και ό, τι την αφορά- παρά το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στις τάξεις της, φαίνεται πως είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος άσος κόντρα στον Άρη αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην OPAP Arena, συμβάλοντας μάλιστα στη νίκη (3-0) της ομάδας του με γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης προχώρησε σε ανάρτηση, όπου εξέφρασε την αγάπη του για την «Ένωση» και το νέο της γήπεδο, ευχαριστώντας παράλληλα τον Σέρχιο Αραούχο για την ασίστ του.

«OPAP Arena, μου έλειψες τόσο πολύ. Ευχαριστώ ''μωρό'' Σέρχιο Αραούχο. Αγαπώ αυτήν την ομάδα, ΑΕΚ», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Όπως είναι φυσιολογικό από κάτω σχολίασαν πολλοί συμπαίκτες του, με τον Πινέδα να τον αποκαλεί «μηχανή» και εκείνος να του απαντά «Μάγε». Αν μη τι άλλο, το κλίμα στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» είναι εξαιρετικό!


Δείτε την ανάρτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x