Stoiximan Super League

Γκατσίνοβιτς: «Αγαπώ αυτό το γήπεδο - Θα κάνουμε το παιχνίδι μας με Ολυμπιακό»

Τον ενθουσιασμό του για την «Opap Arena» και την πίστη ότι η ΑΕΚ θα πάει στο «Καραϊσκάκη» για να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι εξέφρασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Την επίδραση που έχει η «Opap Arena» στους παίκτες της ΑΕΚ -και τον ίδιο προσωπικά- υπογράμμισε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Κατά την παραλαβή του βραβείου MVP για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Σέρβος απέδωσε το σερί σκοραρίσματος στον ενθουσιασμό του για το γήπεδο.

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναγνώρισε τις δυσκολίες του, ωστόσο τόνισε ότι η «Ένωση» θα πάει να κάνει το δικό της παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό μετά την απώλεια δύο βαθμών στην Τρίπολη. Πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Το πετύχαμε και επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που ήταν σημαντικό, και πετύχαμε τρία, οπότε ήταν μια καλή βραδιά. Επιτυχής».

Για την παράδοση στο σκοράρισμα που δημιουργεί στην OPAP ARENA: «Αγαπώ αυτό το γήπεδο, τι να πω… Ελπίζω να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, οπότε να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, και γι’ αυτούς φυσικά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε, θα είναι πολύ δύσκολο, μπροστά στους οπαδούς τους, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x