Stoiximan Super League

Γκατσίνοβιτς: «Θέλαμε και αξίζαμε τη 2η θέση, τώρα Κύπελλο»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τη 2η θέση και την προσεχή «μάχη» με τον «δικέφαλο του Βορρά» στον τελικό του Κυπέλλου

Σύνθημα για κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην αυλαία των playoffs και τη 2η θέση, τονίζοντας ότι άξιζε να την κατακτήσει το «τριφύλλι».

«Ήρθαμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε στη 2η θέση. Θεωρώ πως την αξίζαμε, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι και γνωρίσαμε την ήττα. Πιστεύω πως στον τελικό θα δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Ο προπονητής μας απόψε έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ φέτος, αλλά την άξιζαν. Χάρηκα για αυτούς. Δε δείξαμε αυτό που θέλαμε, αλλά ίσως για αυτό και να φταίμε εμείς, οι παλιότεροι», σχολίασε αρχικά στην Nova.

Σε ερώτηση την οποία δέχθηκε για το αν θεωρεί τη χρονιά επιτυχημένη, απάντησε: «Είμαστε φιλόδοξοι και πέρα από την έξοδο στην Ευρωπή θέλουμε και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρέπει να κερδίσουμε τον τελικό. Είναι 50-50 οι πιθανότητες κατάκτησής του. Πρέπει όμως να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x