Stoiximan Super League

Γκαζώνει ο ΠΑΟΚ

Με μοναδικό απόντα τον Τζιόλη, που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, ο Βλάνταν Ίβιτς είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και να ανεβάζουν ρυθμούς.

Και την Κυριακή στη Νέα Μεσημβρία οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που έμεινε εκτός προληπτικά λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ο Βλάνταν Ίβιτς είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Όσον αφορά τον διεθνή μέσο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα ανέβηκε η ένταση, ενώ σε αυτό συμμετείχε και ο Γκάρι Ροντρίγκες που επέστρεψε μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει. Το μενού για τους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x