Stoiximan Super League

Γκίντερ: «Είδαμε την υποδοχή στον Μαρσέλο, να παραδειγματιστούμε από την Εθνική μπάσκετ»

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στον Μαρσέλο εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Γκίντερ και ευχήθηκε να έχει η Φράιμπουργκ στο Φάληρο ανάλογη βραδιά με το Γερμανία-Ελλάδα.

Ο Κρίστιαν Γκίντερ εκπροσώπησε τους παίκτες της Φράιμπουργκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε καυτή την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα, είδα κάποια πράγματα στην Αθήνα, η χαρά είναι μεγάλη που βρισκόμαστε εδώ, αλλά το παν είναι να νικήσουμε στον αγώνα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να παίξουν αριστερά, θέλω φυσικά να παίζω συνέχεια αλλά τα ματς είναι πολλά και σίγουρα πρέπει να μοιραστεί ο χρόνος. Η προετοιμασία μας φέτος ήταν καλή, έχουμε ρυθμό, αλλά όλα φαίνονται στο γήπεδο», δήλωσε στηνα αρχική του τοποθέτηση.

Όταν ερωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Πειραιωτών: «Παίζω πολλά χρόνια, ξέρω ότι θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα. Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια γήπεδα με απίστευτη ατμόσφαιρα. Είδα το βίντεο της υποδοχής του Μαρσέλο και αυτό τα λέει όλα».

Σε ό,τι αφορά την πρόκριση της Γερμανίας, ο αρχηγός της Φράιμπουργκ είπε: «Είδα το ματς με την Ελλάδα ήταν ομαδικό το πνεύμα της Εθνικής στο μπάσκετ απέναντι στην ελληνική, μπορούμε και εμείς να παραδειγματιστούμε και να παίξουμε έτσι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x