Stoiximan Super League

Γκρέι: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Άρη με τα γκολ μου»

Την υπόσχεση να… φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ έδωσε ο Αντρέ Γκρέι κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, με τον Τζαμαϊκανό φορ να δίνει την υπόσχεση για πολλά γκολ με τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το σύλλογο και τους φιλάθλους, τους οποίους θέλω να ικανοποιήσω», είπε αρχικά στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στον αεροδρόμιο.

«Εχω κάνει κάποιες προπονήσεις, ωστόσο θα χρειαστεί να τελειώσουμε πρώτα με τα τυπικά, να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες κι έπειτα θα παίξω μαζί τους», συνέχισε.

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Στα παιχνίδια που θα αγωνιστώ, θα κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του Άρη: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει. Τους ευχαριστώ και για την υποδοχή. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x