Stoiximan Super League

Γλύκος: «Υπάρχει στο μυαλό η Εθνική»

Μια νέα καλή εμφάνιση για τον Παναγιώτη Γλύκο που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τους βαθμούς κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο 27χρονος γκολκίπερ ήταν και πάλι εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του και μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του ΠΑΟΚ, όσο και στους προσωπικούς του στόχους, λέγοντας πως στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι και η κλήση στην Εθνική ομάδα: «Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα ο Παναιτωλικός και στην έδρα του παίρνει περισσότερους βαθμούς, στα εκτός όχι και τόσο. Σε μερικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο βγήκαν οι αντεπιθέσεις τους αλλά αντεπεξήλθαμε καλά. Ανεβήκαμε περισσότερο στο δεύτερο και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις της ομάδας υπογράμμισε πως: «Μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Στα δύο τελευταία δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι η νίκη και αυτή καταφέραμε και πήραμε και συνεχίζουμε με το επόμενο ματς.Το γκολ από ότι φάνηκε θα έκρινε το παιχνίδι, Ήμασταν εμείς αυτοί που το πετύχαμε και κερδίσαμε και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε το σερί των νικώ»ν.

Στο φινάλε των δηλώσεων του, υπογράμμισε πως μέσα στους στόχους του, είναι και η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η Εθνική αλλά προτρέχουμε πολύ! Κοιτάω το κάθε παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό για να φτάσω εκεί βήμα βήμα. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ο προπονητής μου μου δίνει τη δυνατότητα, ελπίζω σε αυτό το όνειρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x