Stoiximan Super League

Γνώρισαν τον Μπράνκο οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Ηράκλειο, για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Την πρώτη τους γνωριμία, τουλάχιστον οι παρόντες, είχαν με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μάριο Μπράνκο, πριν από λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει ο πρωτοπόρος της Super League, στο Ηράκλειο.

Ο Μπράνκο από σήμερα είναι και τυπικά ο νέος τεχνικός διευθυντής, στη θέση του Λούμπος Μίχελ. Ο Πορτογάλος, που είχε εργαστεί πριν στην Χάιντουκ, έχει πάρει πόστο στον ΠΑΟΚ εδώ και τρεις μήνες, ως διευθυντής Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος και πλέον πήρε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Νωρίτερα ο Λούμπος Μίχελ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, ελήφθη η απόφαση να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές, με τον Σλοβάκο ν’ αποτελεί παρελθόν από την θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αθλητικού Διευθυντή.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x