Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Όταν ανέλαβα οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες – Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για ένα θαύμα που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Ιωνικός και μοιραία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Ιωνικός παρότι έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0, είδε τη Λαμία να βγάζει αντίδραση και το τελικό 2-2 έφερε τους Νικαιώτες πίσω στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το φινάλε του ματς, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV υποστήριξε πως όταν ανέλαβε την ομάδα οι πιθανότητες για να παραμείνει στην Stoiximan Super League ήταν ελάχιστες, ενώ τόνισε πως βρέθηκαν μια ανάσα από το θαύμα αλλά δεν κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν και είναι όλοι -βάσει της εξέλιξης του αγώνα με τη Λαμία- άξιοι της μοίρας τους.

«Μετά από αυτό το πρώτο ημίχρονο που κάναμε… Προηγείσαι με 2-0 σε έναν τελικό στην έδρα σου με το γήπεδο γεμάτο, όλα είναι υπέρ σου και πραγματικά επειδή έχει συμβεί ξανά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με εμένα και χωρίς εμένα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Από τη στιγμή που γίνεται το 2-1, δέχεσαι ένα γκολ και είναι σαν να περιμένεις το μοιραίο. Δεν μπορείς να πεις απολύτως τίποτα ειδικά όταν μια τεράστια προσπάθεια έφτασε στο τέλος της και ενώ ήμασταν με το ένα πόδι στο να ολοκληρώσουμε το θαύμα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε τίποτα.



Είχα συζητήσει και με τον πρόεδρο, λέγοντας πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Όταν σε 19 ματς υπάρχει μία νίκη και στα υπόλοιπα 14 ματς χρειάζεσαι επτά νίκες, καταλαβαίνετε πως ποσοστιαία να το βάλεις είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες. Είναι λογικό ότι φτάσαμε ως το τέλος και ήταν ένα όνειρο. Και ότι φτάσαμε ως εδώ με ότι προβλήματα είχαμε, θεωρήσαμε όλοι ότι ήταν τεράστια ευκαιρία για να κάνουμε το ολικό come-back. Είμαστε όλοι, όχι απογοητευμένοι, δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που αισθανόμαστε έπειτα από αυτό το ματς και δυστυχώς για άλλη μια φορά θα πω ότι αυτό που μένει, ούτε η προσπάθεια μένει ούτε η ολική ανατροπή όσον αφορά τα ποσοστά που θα μπορούσαν να υπάρχουν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία όταν ανέλαβα, μένει το ότι υποβιβαστήκαμε και αυτό είναι που μας στεναχωρεί όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x