Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Έχουμε γίνει έρμαιο στη διάθεση του καθενός»

Πως είναι απορίας άξιον το πώς η Κέρκυρα έχει γίνει έρμαιο στη διάθεση της κάθε ομάδας στα τελευταία ματς τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το 0-5 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως οι εμφανίσεις της ομάδας είναι σαν να έχει πέσει ήδη στη δεύτερη κατηγορία και πως δεν αντέχουν σε κριτική και πως όλοι περιμένουν τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού έχουν ξεμείνει από κίνητρα, ενέργεια και διάθεση.

Αναλυτικά: «Άλλο ένα παιχνίδι μας που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι απορίας άξιον πώς μια ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, έχει γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την εικόνα μας. Είμαστε μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα ματς είναι σαν να έχουμε πέσει κατηγορία από τον πρώτο γύρο.

Η μεταμόρφωσή μας πραγματικά είναι για ανάλυση, όλοι περιμένουμε τη λήξη του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση, έχουν ‘αδειάσει’ τα παιδιά από ενέργεια, κίνητρο, διάθεση και είναι λογικό κι επόμενο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που έχουν κίνητρο και είναι οι μεγάλοι του πρωταθλήματος, το σκορ να παίρνει και έκταση. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x