Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς»

Στη σαφή ανωτερότητα της ΑΕΛ σε όλο το ματς στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου για να δικαιολογήσει το 3-0 των Θεσσαλών επί της Ξάνθης.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως έπαιζαν καλά στα προηγούμενα ματς και δεν πήραν ότι άξιζαν και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη νίκη μεγάλη κόντρα σε μια ομάδα που είχε «3 στα 3» μέχρι τώρα, δίνοντας το σύνθημα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά: «Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε πολύ μετά από τρεις καλές εμφανίσεις που, όμως, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και δεν θυμάμαι να κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο από την Ξάνθη.

Για εμάς, ήταν μία εύκολη νίκη, όπως αποδείχτηκε μετά το ματς. Πριν από αυτό παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που είχε τρεις νίκες και ήταν πρώτη στη βαθμολογία και φέτος έχει ένα ρόστερ με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Αποκτά, λοιπόν, η νίκη μας μεγαλύτερη σημασία».

Και συνέχισε: «Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι αυτό είναι το ματς με τον Άρη το Σάββατο. Έτσι θα πορευθούμε έως το τέλος στο "μαραθώνιο" της Super League για να μπορέσουμε και να δουλεύουμε, αλλά και να έχει κίνητρο η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x