Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΣ, να γυρίσουμε σπίτι μας γρήγορα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχτηκε ότι η Λαμία υστέρησε σήμερα έναντι του ΠΑΣ, αλλά επισήμανε πως υπάρχει ακόμα δρόμος και έδειξε ανυπόμονος για την επιστροφή στο «Αθανάσιος Διάκος».

Δεν έψαξε για δικαιολογίες παρά την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 ο Μιχάλης Γρηγορίου, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του δεν άξιζες να κερδίσει.

«Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο σήμερα. Ήταν πολύ καλά οργανωμένη η ομάδα των Ιωαννίνων, εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα χρονικό σημείο να δημιουργήσουμε σημαντικές φάσεις. Είχαμε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία και νομίζω ότι είναι δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα», σχολίασε στην κάμερα της COSMOTE TV ο Έλληνας τεχνικός.

Ενώ ερωτηθείς για το αν μέτρησαν οι απουσίες, ο Γρηγορίου σημείωσε: «Έχουμε συνηθίσει τις απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήμασταν άνευροι, υστερήσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και χωρίς η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση κέρδισε δίκαια. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Και θα το κάνουμε, αυτό είναι σίγουρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x