Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Μας αδικεί το σκορ, αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2) αδικεί την εικόνα της Λαμίας.

Η Λαμία κοίταξε στα... μάτια τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τους Πειραιώτες στο όριά τους, όμως δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα των παικτών του, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του. Επιπλέον ανέφερε πως αν η Λαμία συνεχίσει με το ίδιο πάθος και προσήλωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε αρκετές φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς είχαμε και ατυχία, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στις στατικές φάσεις.

Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν βοήθειες σε αυτό το κομμάτι. Παρ' όλα αυτά τα παιδιά προσπαθήσανε, δεν έχω κανένα παράπονο, αντιθέτως αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θεωρώ πως το σκορ μας αδικεί. Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα. Και ο Σκόνδρας όπως το είδαμε ίσως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια και διάθεση θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x