Stoiximan Super League

Η αντίδραση της ΑΕΚ για το σενάριο με Καλτσίδη

Παρά το γεγονός ότι ρεπορτάζ ιστοσελίδας κάνει λόγο για «deal» ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Φιλάρετο Καλτσίδη, από την ΑΕΚ διαψεύδεται η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ως μία «τελειωμένη υπόθεση» παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα emea.gr, «deal» ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον επιχειρηματία,Φιλάρετο Καλτσίδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά για το γήπεδο.

«Συμφωνία για την μεταβίβαση ποσοστού 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον βαθύπλουτο Ελληνορώσου επιχειρηματία, Φιλάρετο Καλτσίδη φέρεται να έκλεισε πρόσφατα η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις εμπλεκόμενες πλευρές», αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει ότι το ποσό αγοράς, μαζί με το γήπεδο, θα φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Ο 56χρονος, που χαρακτηρίζεται και ως «βασιλιάς του τσιμέντου» έχει ακουστεί και πάλι στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να συμβεί το παραμικρό.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει, πως πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να προχωρήσει άμεσα η συμφωνία, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση, τονίζοντας πως δεν ισχύει το παραμικρό και μάλιστα δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x