Stoiximan Super League

Η αποστολή για Παναθηναϊκό

Μια αλλαγή έχει η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό (συγκριτικά με Εργοτέλη). Εκτός ο Μύγας και τη θέση του πήρε ο Ετζενγκέλε.

Ο Μάκης Χάβος προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μορένο, Ράφαελ για την αναμέτρηση (8/2), 17:15 της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ποδοσφαιριστής προέρχονται από τραυματισμό και ο 44χρονος τεχνικός δεν «βιάζεται» για να τους επαναφέρει στη δράση, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Ο Ουίλιαμ Ετζεγκέλε, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Εργοτέλη την Τετάρτη, καθώς ήταν τιμωρημένος είναι στην 19αδα που ανακοίνωσε Χάβος, αλλά όχι και ο Κέβιν, που επίσης δεν έπαιξε κόντρα στους Κρητικούς.

Για δύο θέσεις φαίνεται να προβληματίζεται ο Έλληνας προπονητής, καθώς είναι από τη μία ανάμεσα σε Μαλεζά-Εντζεγκέλε και Ρουσκουσέδα-Βιγιαφάνιες. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Στεφανάκος, Σκαραμοτσίνο, Μπεχαράνο, Κούσας, Γοδόι, Μαρτίνες, Φωτάκης, Κάπελ και Άλβες.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτρομάνος, Κούσας, Ρουσκουσέδα,, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x