Stoiximan Super League

Δύο μέσα, τρεις έξω στη Λαμία για Κηφισιά

Με απουσίες και επιστροφές θα παίξει η Λαμία στην Κηφισιά την Τετάρτη για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί την Τετάρτη η Λαμία στην Κηφισιά Τετάρτη για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φάνη Τζανδάρη, Γιώργου Κορνέζου και Ρούμπεν Μαρτίνεθ.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή ο νεοφερμένος Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 παίκτες μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο ΕΑΛ κι αυτοί είναι οι: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Στάνκο, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Σαντάνα, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Λέικ, Ακούνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x