Stoiximan Super League

Η αποστολή του Ατρομήτου για Γιάννενα και… Τούμπα

«Διπλή» αποστολή ενόψει των αναμετρήσεων με ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ στο κύπελλο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Τις επιλογές του ενόψει των δύο αναμετρήσεων κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ για το κύπελλο γνωστοποίησε ο Νταμίρ Κάναντι.

Η αποστολή του Ατρομήτου αναχώρησε ήδη με προορισμό τα Ιωάννινα, ενώ μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης (21/1) στους Ζωσιμάδες, δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει κατευθείαν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει ως την Τετάρτη προκειμένου να υπάρχει μικρότερη επιβάρυνση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (25/1, 21:45).

Απών είναι ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία εκ των δύο προσεχών αναμετρήσεων.

Παράλληλα, εκτός από το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες είναι και ο Κυβρακίδης (λόγω τιμωρίας), ο οποίος ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει για το παιχνίδι απέναντι στο «δικέφαλο του Βορρά» για το θεσμό του Κυπέλλου, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα αγωνιστούν οι Γιαννούλης και Χατζησαΐας.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x