Stoiximan Super League

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της τελευταίας «στροφής» στην κανονική διάρκεια

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής, αλλά και το πρόγραμμα της τελευταίας «στροφής», πριν την έναρξη playoffs και playouts!

Ολοκληρώθηκε και η 25η αγωνιστική της φετινής Stoiximan Super League, με μόλις μία «στροφή» να απομένει πλέον για τη λήξη της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των playoffs και των playouts.

Η ΑΕΚ είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να προηγείται με 2-1 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της μεταξύ τους αναμέτρησης στην OPAP Arena, καταφέρνοντας όμως να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη με 4-2, φτάνοντας τους 58 βαθμούς και παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή.

Έναν βαθμό πίσω της βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του, αλλά πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανσερραϊκού, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Άρη στη Λεωφόρο, φτάνοντας τους 55 βαθμούς και όντας τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Τέλος, ο τέταρτος διεκδικητής του φετινού τίτλου, Ολυμπιακός, δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο και στην έδρα του Παναιτωλικού, καταφέρνοντας να επικρατήσει 2-1 με ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα και παραμένοντας 2 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, 4 από τον ΠΑΟΚ και 5 από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τη μάχη για την είσοδο στην εξάδα, η Λαμία μπορεί να ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs μετά το ισόπαλο 3-3 του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Κηφισιά, ενώ ο Βόλος πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, ξεφεύγοντας στο +3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πλέον βρίσκεται μόνο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά 3-3
Βόλος-ΟΦΗ 3-1
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2
Ατρόμητος-Λαμία 3-1
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός-Άρης 2-0

Η βαθμολογία:
Η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας:
Η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x