Stoiximan Super League

Η έκπληξη του Βίκτορ στο «Καραϊσκάκη»

Θολώνει τα νερά ο Βίκτορ Σάντσεθ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά στο Φάληρο. Δείτε τι δοκίμασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων την Κυριακή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Κυριακή στο “Καραϊσκάκη”, προκειμένου να πατήσουν για πρώτη φορά στο νέο αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Βίκτορ Σάντσεθ φαίνεται πως επιφυλάσσει μια έκπληξη σε ότι αφορά την εντεκάδα της ομάδας του, καθώς ο Ισπανός προπονητής προορίζει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για “παρτενέρ” του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θα παρατάξει τους Πειραιώτες με διάταξη 4-2-3-1 και η εντεκάδα αναμένεται να είναι η ακόλουθη. Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Σε ότι αφορά τον Φορτούνη, ο Έλληνας άσος θα παίξει στη φυσική του θέση, πίσω από τον σέντερ φορ, κάτι που άλλωστε αναμενόταν μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

* Η προπόνηση των “ερυθρόλευκων” την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το πρωί στου Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x