Με 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα του τρεις κεντρικούς χαφ (Γκιγιέρμε, Νάτχο, Μπουχαλάκης), κάτι που σημαίνει πως ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως ακραίος μεσοεπιθετικός.
Από ‘κει και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα ξεκινήσει από τον πάγκο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χασάν.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
(4-2-3-1): Σα – Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης – Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης – Φορτούνης, Νάτχο, Ποντένσε - Χασάν
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό! / The line-up for today's match against Panathinaikos!#olympiacos ??? #slgr #lineup #legend pic.twitter.com/fKL0xmWgE3
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 11 Νοεμβρίου 2018
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






