Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου με ΠΑΟΚ

Δείτε τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου για το σημερινό παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με 4-3-3 θα παραταχθεί, λογικά, απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Κότνικ, δεξί μπακ ο Βλάχος, αριστερό ο Χατζισαφί και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μπανανά-Γκιοατά. Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης θα είναι η τριπλέτα στον άξονα, με τους Μασούρα-Σπιριντόνοβιτς στα «φτερά» της επίθεσης και μοναδικό προωθημένο τον Ντουρμισάι.

Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι οι «τιμωρημένοι» Οικονόμου-Μασούντ, ο τραυματίας Σιώπης, ο Λάμπρου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής επειδή ανήκει στον «δικέφαλο του βορρά», ενώ ο Γεσίλ βρίσκεται στον πάγκο καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.

Η αρχική σύνθεση: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Στον κυανέρυθρο πάγκο: Μπαντής, Κάργας, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Γεσίλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x