Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η Ευρώπη είναι μακριά, έχει άλλα προβλήματα ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για να πανηγυρίσει την πρόκρισή του, μετά από αρκετά χρόνια, στην επόμενη φάση μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μία σειρά από αρνητικές παραμέτρους που επηρεάζουν την «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα.

«Το μοναδικό καλό είναι ότι θα συνεχίσει στην Ευρώπη, μετά από αρκετά χρόνια, το νέο έτος. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει μέσα από τον συγκεκριμένο όμιλο, όπου κατάφερε να μαζέψει βαθμούς για τον εαυτό του και τη χώρα. Η Ευρώπη είναι τόσο μακριά, αφού ακολουθούν πρώτα παιχνίδια για την Ελλάδα. Επίσης, πέφτει ο ένας ποδοσφαιριστή μετά τον άλλον κάτω και αυτή είναι η πρόκληση του Λουτσέσκου. Προκύπτουν συνεχώς μυϊκά προβλήματα. Αντί να στρώνει η κατάσταση, πάει από το κακό στο χειρότερο. Μέσα σε δύο μέρες έχασε 5 παίκτες, 2 με κορωνοϊό και 3 με μυϊκά προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είπε και άλλα για τη διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης, που δεν βγαίνει με τόσους τραυματισμούς. Μέσα σε όλα, υπάρχουν και αποδοκιμασίες. Που δεν βοηθούν τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές φταίνε για αυτό;

Θέλει βοήθεια. “Είμαστε άρρωστοι” είπε ο Λουτσέσκου και ζητάει βοήθεια. Το γιατί είναι άρρωστος (ο ΠΑΟΚ) είναι μία άλλη κουβέντα. Λείπουν ο Βιεϊρίνια, ο Μιτρίτσα, ο Ελ Καντουρί, υπάρχουν προβλήματα με τον κορωνοϊό και τόσα άλλα, υπάρχει μυϊκή επιβάρυνση σε εκείνους που παίζουν συνέχεια για άλλους λόγους
», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς θα βγει η χρονιά, αφού επηρεάζονται και οι ποδοσφαιριστές με όλα αυτά που συμβαίνουν με το κλίμα εντός και εκτός ομάδας, όπως και από τα προβλήματα που υπάρχουν συνεχώς. Ο Ζίβκοβιτς είναι ο μοναδικός που έχει την προσωπικότητα να σταθεί απέναντι σε όλους, με βάση την εικόνα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x