Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η ''κατάρα'' του ΠΑΟΚ και η… εξαφάνιση του Εσίτι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μετά τον αγώνα της Πέμπτης στη Δανία, αν δεν ξεκινούσε ο Εσίτι τι θα λέγαμε; Θα ήταν άδικο, παράλογο και κάτι παράξενο να συμβεί κάτι τέτοιο. Το Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ από το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεν έχει μεγάλες διαφορές για τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που λείπει και ο Κούρτιτς. Αποδείχθηκε στο τέλος γιατί δεν ξεκίνησε ο Ελ Καντουρί, που θα έφερνε τον Ντόουγκλας πίσω στα χαφ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πέρασε ένα εικοσάλεπτο σβηστό για όλους και πιστεύω ότι αρχίζει μία κατρακύλα για τον ΠΑΟΚ και ο Εσίτι έχει πάθει ένα ψυχολογικό μπλακάουτ. Η αντίδρασή του ήταν φάουλ μετά το 1-0. Δεν μένω στη φάση, στο τι ακολούθησε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε: «Με τόσες απουσίες, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πάρει ένα τέτοιο ματς. Μόνο να το κλέψει θα μπορούσε. Στο πρώτο μέρος ήταν κακός, όμως στην επανάληψη ήταν εμφανώς καλύτερος. Έχει μια κατάρα που δεν μπορεί να παίξει πλήρης ο ΠΑΟΚ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x