Stoiximan Super League

Η κατάρα των πέναλτι στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

Ένα αρνητικό ρεκόρ στα πέναλτι έχει δημιουργηθεί στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα στατικά που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Τα ντέρμπι των «δικεφάλων» στο «Σπύρος Λούης» δεν προσφέρονται για πέναλτι! Όλα όσα έχουν υποδεχτεί εκεί έχουν χαθεί!

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της διοργανώτριας αρχής (slgr.gr), στην ιστορία των αγώνων της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που έχουν γίνει στο «Σπύρος Λούης» έχουν σφυριχτεί για την ακρίβεια τέσσερα πέναλτι και κανένα από αυτά δεν έγινε γκολ.

Γκολ με πέναλτι έχουν μπει στην Τούμπα, έχει μπει για τελευταία φορά με γηπεδούχο την ΑΕΚ το 2002 στο "Νίκος Γκούμας", αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο και τα τέσσερα έχουν χαθεί. Τρία έχει χάσει ο ΠΑΟΚ και ένα η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

10.04.2005: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0
Ο Σαλπιγγίδης ανατράπηκε από τον Χιώτη, ο Χιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Σαλπιγγίδη.

28.05.2017: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 (πλέι οφ)
Ο Κρέσπο έκανε χέρι, ο Χριστοδουλόπουλος αστόχησε.

12.05.2018: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-2 (τελικός Κυπέλλου)
Ο Μπίσεσβαρ ανατράπηκε από τον Μπακάκη, ο Μπάρκας απέκρουσε την εκτέλεση του Πρίγιοβιτς.

29.09.2019: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2
Ο Μπακάκης έκανε χέρι, ο Μπίσεσβαρ αστόχησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x