Stoiximan Super League

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Κινήθηκαν στην μετριότητα!

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακή εμφάνιση και έκλεισε τα Playoffs με ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό φάνηκε να είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs έκανε κακή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Γενικότερα οι παίκτες του Δικεφάλου κινήθηκαν στην μετριότητα, με ελάχιστους να ξεχωρίζουν.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του ΠΑΟΚ:


Πασχαλάκης (6): Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι, έκανε αρκετές αποκρούσεις, ωστόσο δέχτηκε γκολ και ηττήθηκε η ομάδα του. Μάλιστα, στη δεύτερη εκτέλεση πέναλτι η μπάλα περνάει κάτω από το σώμα του.

Μιχαηλίδης (6): Ήταν καλός αμυντικά, όμως έκανε πολλά φάουλ στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Δεν βοήθησε όπως αναμενόταν στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω.

Βαρέλα (5): Δεν φάνηκε και πολύ στο ματς. Βγήκε στο 63ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Ροντρίγκο.

Μιχάι (5): Καλό ματς έκανε στο πρώτο μέρος του αγώνα. Βγήκε στο ημίχρονο δίνοντας τη θέση του στον Κρέσπο. Το θετικό είναι ότι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Περέιρα (5): Δεν εμφανίστηκε και πολύ στο ματς. Συμμετείχε στην κυκλοφορία, σίγουρα περίμεναν να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Λύρατζης (5): Όπως ο Περέιρα έκανε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Προφανώς ο Γκαρσία ήθελε περισσότερο από τα μπακ του να βοηθήσουν στη δημιουργία φάσεων.

Τσιγκάρας (7): Ο χαφ του Δικεφάλου κυκλοφορούσε αρκετά την μπάλα και βοηθούσε στη δημιουργία των φάσεων. Τα πήγε πολύ καλά και αμυντικά, ίσως ο καλύτερος του ΠΑΟΚ.

Σβαμπ (6): Το ίδιο με τον Τσιγκάρα και ο Αυστριακός. Έπαιξε ένα καλό ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει αρκετά τους αντιπάλους. Βγήκε στο 64ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Νινούα. Παίρνει όμως μικρότερο βαθμό, γιατί έκανε το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση.

Κωνσταντέλιας (4): Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε αρκετά λάθη και φάουλ στον Αστέρα και φάνηκε το άγχος και η απειρία που είχε. Βγήκε στο 46ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Ουάρντα.

Τζόλης (7): Ήταν ο μόνος παίκτης στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας στο γήπεδο.

Σφιντέρσκι (5): Μέτρια εμφάνιση από τον φορ του Δικεφάλου. Βγήκε στο 63ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Κρμέντσικ. Είχε άχαρο ρόλο και εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ.

Ροντρίγκο (5): Δεν εμφανίστηκε και πολύ. Μπήκε στο 63ο λεπτό, με σκοπό να δημιουργήσει από τα πλάγια αλλά δεν το κατάφερε σε καμία περίπτωση.

Κρέσπο (5): Δεν φάνηκε στο ματς γιατί ο ΠΑΟΚ βρισκόταν διαρκώς στην επίθεση και ο Αστέρας λίγες φορές κατάφερε να περάσει το κέντρο και να δημιουργήσει φάσεις. Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Νινούα (6): Με το που μπήκε πίεζε και δημιουργούσε φάσεις. Μπήκε στο 64ο λεπτό, ίσως αν είχε μπει νωρίτερα, να είχε καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην ισοφάριση.

Ουάρντα (5): Μέτρια η εμφάνισή του, δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Είχε διάθεση αλλά όλες οι προσπάθειες του ήταν ημιτελείς. Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Κρμέντσικ (5): Προσπάθησε αλλά δεν έκανε και κάτι σπουδαίο όσο πρόλαβε να παίξει. Δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου από τους συμπαίκτες του. Μπήκε στο 63ο λεπτό.


Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πήρε την πρώτη της νίκη στα Playoffs, ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή σεζόν που είχε κάνει. Ο Γκόμες έπαιξε πολύ καλά, πίεζε, ενώ ήταν ο σκόρερ του γκολ, φέρνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Αντώνης Τσιφτσής ξεχώρισε επίσης, καθώς έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Σίτο έδειξε για ακόμη μια φορά την ποιότητά του, είχε πολλά τρεξίματα και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα. Σπουδαία δουλειά όλη την σεζόν έκανε και ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, που κατάφερε να βάλει την ομάδα του στα Playoffs και να τερματίσει σε μια αξιοπρεπής θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x