Stoiximan Super League

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Λάθη στην άμυνα, αστοχία στην επίθεση

Ο έλεγχος των παικτών του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τη βαριά ήττα 3-0.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα αλλά και τη δική του αστοχία στην επίθεση, φεύγοντας από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με το βαρύ 3-0.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Πασχαλάκης (3): Ο κίπερ του ΠΑΟΚ φέρει ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ειδικά στο δεύτερο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, στο οποίο είχε στήσει πολύ λάθος το αμυντικό τείχος. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε λίγες φάσεις, παρ' όλα αυτά, η εστία του παραβιάστηκε τρεις φορές.

Ροντρίγκο (5): Όπως και όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ, έτσι και ο Ροντρίγκο παίρνει χαμηλό βαθμό. Ωστόσο, ήταν ο μόνος από τη βασική αμυντική τετράδα που έδειξε σχετικά καλό πρόσωπο. Είχε κάποια ανεβάσματα, έβγαλε σέντρες ενώ από την πλευρά του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ίνγκασον (4)
: Κακό παιχνίδι από τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο γκολ έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς χάνει τον Μακέντα. Παράλληλα, έκανε και τέσσερα λάθη, κάποια από αυτά σε καίρια σημεία του ματς.

Κρέσπο (4): Παρόμοια εμφάνιση με τον παρτενέρ του στα στόπερ. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη, έξι στο σύνολο, ενώ ήταν εκείνος που έκανε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Σε όλα αυτά, προστίθεται και η τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε στο 66' όταν το σκορ ήταν 1-0.

Μπάμπα (4): Από την πλευρά του προήλθαν τα δύο γκολ. Επιθετικά βοήθησε αρκετά, με τα γεμίσματα και τα ανεβάσματά του, κερδίζοντας μάλιστα και κάποια κόρνερ. Ωστόσο, ανασταλτικά ήταν εξαφανισμένος, ενώ είδε και κίτρινη κάρτα στο 36'.

Σβαμπ (6): Αγωνίστηκε για 70 λεπτά. Στο διάστημα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, μοιράζοντας ωραία την μπάλα και οργανώνοντας επιθέσεις από το κέντρο, όντας ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ με σωστές μεταβιβάσεις Επιπλέον, είχε και δύο καλές στιγμές με σουτ.

Αουγκούστο (5): Μαζί με τον Σβαμπ βοήθησαν αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Βραζιλιάνο να έχει και τρεις τελικές, αλλά και ισάριθμα επιτυχημένα γεμίσματα.

Ελ Καντουρί (4): Ο Πάμπλο Γκαρσία περίμενε πολλά περισσότερα από τον Ελ Καντουρί. Ο 30χρονος Μαροκινός υπέπεσε σε αρκετά λάθη (7 στον αριθμό), έδειξε εμφανώς εκνευρισμένος στο τέλος αντικρίζοντας και την κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του ματς.

Μουργκ (5): Αγωνίστηκε για 62 λεπτά πριν γίνει αλλαγή και δώσει τη θέση του στον Τζόλη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητικός, δοκίμασε αρκετές σέντρες (3/9 επιτυχημένες), όντας ένας διαρκείς κίνδυνος για την άμυνα του Παναθηναϊκού, με αποκορύφωμα το σουτ στο 32' που μπλόκαρε δύσκολα ο Διούδης.

Σφιντέρσκι (4): Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το πάλεψε, κηνύγησε αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν το γκολ, κάνοντας παράλληλα και αρκετά λάθη. Για αυτό το λόγο, ο Πάμπλο Γκαρσία τον αντικατέστησε στο 70'.

Ζίβκοβιτς (6): Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς από την πλευρά του βγήκαν αρκετές σέντρες και φάσεις. Στο κομμάτι της εκτέλεσης δεν βοήθησε πολύ, όμως στη δημιουργία ήταν ένας διαρκείς κίνδυνος για την άμυνα των γηπεδούχων.

Ουάρντα (4): Αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από 25', ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Τζόλης (5): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 62', και αμέσως έφτιαξε δύο επικίνδυνες φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Είχε καλές εκτελέσεις κόρνερ, από τις οποίες όμως δεν βγήκε κάποιο αποτέλεσμα.

Κρμέντσικ (4): Πήρε τη θέση του έτερου φορ στο 70ο λεπτό, όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να παρουσιάσει κάτι καλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x