Stoiximan Super League

«Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Δέλλα»

Στον Τραϊανό Δέλλα αφιέρωσε τη νίκη επί του Ηρακλή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. «Ήταν γερή σφαλιάρα», είπε για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο στόπερ της «Ένωσης», που στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την αντίδραση που «έβγαλε» η ΑΕΚ στο ματς με τον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως αφιερώνει τη νίκη στον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Στέλιο Μανωλά, ενώ έριξε το βάρος στα επόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο (με Ξάνθη) και πρωτάθλημα (με Παναθηναϊκό).

Αναλυτικά:

«Η σημερινή μας νίκη είναι αφιερωμένη στον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί 2,5 χρόνια. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Ευχαριστούμε όμως και τον Μανωλά που κάθισε σήμερα στον πάγκο. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, που ήταν μια γερή σφαλιάρα για εμάς. Είχαμε πει όλοι να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατόν την ήττα και να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Σήμερα όμως αντεπεξήλθαμε και δώσαμε μια χαρά στον κόσμο μας».

Για τα ματς με Ξάνθη (Κύπελλο) και Παναθηναϊκό, που ακολουθούν: «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τον κόσμο που τον θέλουμε συνέχεια στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x