Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Η συμφωνία με Πινακά και η πιθανή αποχώρηση Χασάν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μεταγραφικά και εξωαγωνιστικά, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Περιμένουμε και εμείς. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει αντίδραση από την ΠΑΕ. Οι όποιες πληροφορίες προκύπτουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Περιμένουμε ενημέρωση από τη διοίκηση. Θεωρούσαμε σχεδόν βέβαιο ότι θα φύγει. Τώρα είναι θέμα εισαγγελέα. Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να… φανταζόμαστε, αλλά πρέπει να περιμένουμε το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης», είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε για την ενίσχυση που επίκειται στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας: «Πάμε για ενίσχυση στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εξελίξεις με Γκιλμπέρ. Μπορεί να υπάρχουν κινήσεις που δεν θα τις μάθουμε και η ομάδα πήγε σε άλλες περιπτώσεις και ενδεχομένως εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις».

Καταλήγοντας, ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για την συμφωνία με τον Δημήτρη Πινακά και το ενδεχόμενο να φύγει ο Αχμέντ Χασάν: «Είναι ένας Έλληνας παίκτης που τον θεωρούν εξελίξιμο και αν οι πληροφορίες από Τουρκία για Χασάν γίνουν πραγματικότητα, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Θέμα ωρών είναι, δεν πάει παραπέρα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x