Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Προσπαθούμε να κάνουμε κι άλλες προσθήκες»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη φετινή Super League και μίλησε για την πιθανότητα επιπλέον ενίσχυσης, μετά την ανακοίνωση του Μπερνάρντ.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά σίγουρος πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για τη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα της Super League.

«Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ήταν. Και ο Ιωνικός ήταν καλός, εμείς από την άλλη δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ουσιαστικά ήταν παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού σε όλη τη διάρκεια. Δεν είχαμε τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι και στην κυκλοφορία και στις φάσεις που θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε. Όταν έχεις ένα εύθραυστο σκορ, ο Ιωνικός είναι ομάδα που μπορεί να το αλλάξει», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Θέλαμε καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Δίκαια κερδίσαμε, αλλά έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά ακόμα».

Για την ανακοίνωση του Μπερνάρντ πριν το ματς: «Γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Προσπαθούμε να κάνουμε κι άλλες προσθήκες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του πρωταθλήματος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x