Stoiximan Super League

Ιδανικός ο Σάντος για τον Ολυμπιακό αλλά είναι δύσκολο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τον Αντερλάν Σάντος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Μάρκο Σϊλβα και του Ολυμπιακού.

Ο Αντερλάν Σάντος είναι ο κεντρικός αμυντικός για την απόκτηση του οποίου επέμενε το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε μεταγραφή από τη Μπράγκα στη Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει περίπου έξι εκ. ευρώ για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η πρώτη σεζόν του πανύψηλου κεντρικού μπακ στο “Μεστάγια” μάλλον δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι ιθύνοντες των “νυχτερίδων” και γι' αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχουν δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, που αναφέρουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από τη Βαλένθια. Χρήζει δε ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που θέλει την ισπανική ομάδα να συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του Βραζιλιάνου στόπερ για τη νέα σεζόν και αυτή θα ήταν μια ιδανική εξέλιξη για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Η επιθυμία του Σίλβα για την απόκτηση του Σάντος είναι δεδομένη και στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά απ' το χέρι τους προκειμένου να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο πρώην στόπερ της Μπράγκα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχει το ίδιο ύψος με τον Ντα Κόστα και είναι στόπερ με το ίδιο στυλ.

Σαφώς όμως ο Βραζιλιάνος υπερτερεί σε πολλά έναντι του Μαροκινού και γι΄αυτό το λόγο ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τον Σάντος στον Πειραιά. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” και αναμένονται εξελίξεις.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο στόπερ της Βαλένθια δεν είναι η μοναδική επιλογή που έχει στα υπόψιν ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στις πρώτες θέσεις της λίστας που έχει καταρτίσει ο Μάρκο Σίλβα είναι ο Ζαμπράνο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Σεμέδο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ στα υπόψιν παραμένει και ο Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί το περασμένο καλοκαίρι οι “ερυθρόλευκοι”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x