Stoiximan Super League

Σε απολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ιγκλέσιας

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά το τέλος του Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, θα βρεθεί ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά που του αποδίδεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα δώσει ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Εξαιτίας αντεγκλήσεων μετά τη λήξη του αγώνα με φίλους των «πράσινων» που βρέθηκαν στην εξέδρα, ο Αργεντινός κλήθηκε σε απολογία από τη Super League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την 3η-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Matias Walter Iglesias:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4345_2023/2-2-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 3ης-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο."»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x