Stoiximan Super League

Ικανοποίηση για τον ορισμό του ματς με ΠΑΣ την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένοι οι «πράσινοι» να διορθώσουν την ανορθογραφία στα Γιάννενα.

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την απόφαση να οριστεί για την προσεχή Τετάρτη και όχι για τις 29 Ιανουαρίου η ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο. Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει πίστη και πάθος να διορθωθεί η ανορθογραφία της ήττας στους Ζωσιμάδες και να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

«Να τελειώνουμε και να σβήσουμε την ήττα στα Γιάννενα», έλεγαν στις συζητήσεις τους οι παίκτες που είχαν πάθει… σοκ από την κατάσταση του γηπέδου στον αγώνα της Τετάρτης. Ειδικά ο Ούφε Μπεκ απορούσε πώς ήταν δυνατό να γίνει ματς σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες ανησυχούσαν για την σωματική τους ακεραιότητα, καθώς στη μια πλευρά του γηπέδου το χόρτο ήταν… τσιμέντο από τον πάγο.

Ο Γιώργος Δώνης, που επίσης ήθελε να γίνει συντομότερα η ρεβάνς, είδε χθες τους Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ και Μακέντα να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις και να δηλώνουν έτοιμοι για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, εκτός είναι ο Αποστολάκης για δύο εβδομάδες με διάστρεμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x