Stoiximan Super League

Ιμπόρα για Μεντιλίμπαρ: «Απλός, κανονικός και άμεσος τύπος που έχει απήχηση στους παίκτες»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και την πορεία της Σεβίλλης.

Δηλώσεις στο Radio Sevilla παραχώρησε ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο πολύπειρος χαφ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την πορεία της Σεβίλλης, η οποία δεν είναι ανάλογη με αυτή των περασμένων ετών, κλήθηκε να μιλήσει για τον Μόντσι, ενώ αναφέρθηκε και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον οποίο συνυπάρχουν πλέον στους Πειραιώτες.

«Η σημερινή κατάσταση της Σεβίλλης με εκπλήσσει γιατί έχω δει τη Σεβίλλη σε ευρωπαϊκές θέσεις, να κερδίζει διοργανώσεις. Ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης λυπάμαι, αλλά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τη σημασία του Μόντσι στις επιτυχίες της Σεβίλλης τόνισε: «Όταν έχεις μια φιγούρα που σου δίνει πάντα ηρεμία είναι σημαντικό. Είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε μπορούμε να τυλιχτούμε γύρω του. Ο Μόντσι συνέβαλε με τον δικό του τρόπο, οι παίκτες, ο προπονητής, ακόμη και οι οπαδοί, που ήξεραν ότι αν τους δίναμε επιχειρήματα, θα μας έδιναν πολλά πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε, ο Μόντσι δεν είναι στη Σεβίλλη και η Σεβίλλη εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά. Οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο να πάνε τον σύλλογο εκεί που ήταν».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Μεντιλίμπαρ: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός, κανονικός, άμεσος τύπος, που έχει τις ιδέες του και στο τέλος έχει απήχηση στους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x