Stoiximan Super League

Ίνγκασον: «Δεν ήθελαν να παιχτεί το ματς, πρώτη φορά βλέπω τέτοια στάση από ομάδα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ίνγκασον, που ανέφερε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να παίξουν στην Τούμπα.

Άδικο χαρακτήρισε το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Σβέριρ Ίνγκασον, που μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι παίκτες των Πειραιωτών δεν ήθελαν να αγωνιστούν!

«Το περιμέναμε από την αρχή ότι δεν ήθελαν να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια στάση από μια ομάδα» ανέφερε ο Ισλανδός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα: «Η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ άδικο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το ματς και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν ματς που ακολουθούν και σίγουρα παραμένουμε στην διεκδίκηση του τίτλου, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά».

Για την συνομιλία του με τον Παπασταθόπουλο: «Το περιμέναμε από την αρχή ότι δεν ήθελαν να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια στάση από μια ομάδα, από την αρχή περιμέναμε αυτή την στάση».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Αν ο κόουτς είπε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είμαστε μια πάρα πολύ ενωμένη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x