Stoiximan Super League

Ιορντανέσκου στο sport-fm.gr: «Μένω στη Ρουμανία - Ίσως μελλοντικά στον Ατρόμητο»

Ο Έντι Ιορντανέσκου μίλησε στο sport-fm.gr και επιβεβαίωσε πως δεν θα αναλάβει τον Ατρόμητο, αφήνοντάς πάντως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον!

Μετά το τέλος της περίπτωσης του Ντούσαν Κέρκεζ, που ακούστηκε για τον πάγκο του Ατρομήτου, ο για αρκετό διάστημα πρώτος στόχος των Περιστεριωτών, Έντι Ιορντανέσκου, επιβεβαίωσε στο sport-fm.gr ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα και θα παραμείνει στην πατρίδα του.

Επίσης, τόνισε ότι έχει επαφές εδώ και αρκετά χρόνια με τους «κυανόλευκους», για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τους ευχήθηκε να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση παραμονής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συνεργασία.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Ρουμανία και θα παραμείνω εδώ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που βρίσκομαι σε επαφή μαζί του εδώ και τρία χρόνια, με σοβαρούς ανθρώπους και εξαιρετικό πρόεδρο, που είναι χαρά μου να γνωρίζω. Πιθανόν στο μέλλον, να 'παλέψουμε' παρέα. Μέχρι τότε τους εύχομαι το καλύτερο, τους αξίζει να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x