Stoiximan Super League

«Ο Ηρακλής στοχεύει σε δύο παίκτες από τη Serie A»

Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο Ηρακλής σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, με τον Βάλτερ Ματσάρι να ασχολείται έντονα με την ιταλική αγορά και τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ηρακλής επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και είναι αποφασισμένος να παραμείνει εδώ που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τον Βάλτερ Ματσάρι να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο «γηραιός» σκανάρει την ιταλική αγορά για διαμάντια που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο Ηρακλής έχει εστιάσει σε δύο παίκτες με εμπειρία από τη Serie A.

Ο λόγος είναι για τον Ούγκο Κουένκα της Τζένοα και τον Αλέσιο Ζερμπίν της Νάπολι.

Ο Κουένκα είναι ένα ταλέντο 21 ετών που πέρασε τη περασμένη σεζόν δανεικός στη Μπούργος, ενώ ο Ζερμπίν είναι ένα 27χρονος χαφ, ο οποίος επίσης ήταν δανεικός πέρσι, ο συγκεκριμένος ωστόσο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κρεμονέζε. Δύο μεταγραφές οι οποίες αν εν τέλει ολοκληρωθούν, θα ανεβάσουν δεδομένα το επίπεδο ολόκληρης της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x